We kennen allemaal bier. Maar ken je de voordelen van bier? En de positieve effecten van een Belgisch bierbad? Toegegeven, er wordt maar heel weinig bier gebruikt, omdat voornamelijk de ingrediënten van het bier afzonderlijk worden gebruikt, elk met een gunstig effect op haar en huid. Ontdek het wat en waarom van een Belgisch Bierbad.

Belgische bierbaden zijn therapeutisch

Belgisch bierbad in Brussel

België staat bekend om zijn bier. Maar er is veel meer aan de moutdrankervaring dan aan de bar staan. Wat dacht je van een drankje en een warme biercuzzi tegelijk? Nou, er is meer bier in je once-in-a-lifetime ervaring in de Good Beer Spa. Ooit een bierbad meegemaakt? Dat is precies wat Ben en Anais bieden in een van de toonaangevende nieuwe attracties van België – een badervaring die een gezondheidservaring biedt die actieve enzymen en vitamines garandeert. Het draait allemaal om quality time voor twee, drie of zelfs zes. In de Good Beer Spa weet het personeel hoe belangrijk het is om je verfrist en nieuw leven in te blazen. U zult genieten van het zachte huidgevoel na de therapeutische verwijdering van veel van de dagelijkse gifstoffen waaraan ons lichaam wordt blootgesteld. De Good Beer Spa biedt een ongeëvenaarde mogelijkheid om achterover te leunen en te genieten van de ruimte. Ja, het is een kruidenbad op basis van bier.

Ervaar meesterschap in vakmanschap

Bezoekers van België begrijpen dat het Noordwest-Europese land een gelukkig land is. Belgen houden van lekker eten en goed bier. Daarom lijkt het altijd de juiste keuze om tijd door te brengen in bars en restaurants. Overal in het Koninkrijk staan mensen bekend om hun authenticiteit bij het produceren van wereldberoemde producten.

Bij Good Beer Spa krijg je niet alleen de kans om te nippen aan een oorspronkelijk vakkundig vervaardigd Belgisch bier, je kunt er ook de hele middag in baden. Echt? Precies. Dat is de passie, het produceren van een unieke en onvergetelijke ervaring voor internationale en lokale feestvierders. Er is geen betere manier om meesterschap in vakmanschap en de diepe cultuur en Belgische geschiedenis te ervaren, als een bezoek aan Good Beer Spa.

Ontsnap even aan de buitenwereld met een Belgisch Bierbad

Good Beer Spa is een compleet ochtend-, middag- of avonduitje voor bierliefhebbers. Maakt u zich zorgen over het boeken? Online is het kinderspel. De locatie heeft meerdere spa’s en handige wachtruimtes voor degenen die vroeg aankomen of binnenlopen. Ontsnap aan externe stress voor een paar uur ver weg van boodschappen, afspraken en deadlines. De Good Beer Spa is een toevluchtsoord van ontspanning. Bezoekers kunnen zich op hun gemak voelen in de no-nonsense spa-omgeving waar alle zorgen kunnen worden ondergedompeld in de badkuip. Vervoer is geen probleem met de locatie die bekend is bij chauffeurs en tegenover de metro. Dus laat de auto thuis en geniet van geurige aroma’s, kruidenfusies en de beste moutdrank in de stad. Nergens anders vind je zo’n ervaring. Good Beer Spa is een one-stop-shop in Brussel.

De traditie van O’Furo

Belgisch bierbad in Brussel

Good Beer Spa is een cocktail van technologie, vakmanschap en ontspanning. De bierbaden worden bereid in grote baden, waarbij het water soepel door de kranen stroomt in de baden die bekend staan ​​als O’furos. Deze houten baden hebben een Japanse oorsprong om de meest authentieke onderdompelingservaring te geven. Over reinheid en hygiëne gesproken, onze baden zijn ontworpen om het allerbeste te bereiken. Ze zijn gemaakt van hout aan de buitenkant, terwijl de binnenkant van synthetisch is. Dat zorgt ervoor dat wanneer een bezoeker een bierbad neemt, de faciliteit na elke sessie perfect wordt schoongemaakt. Bovendien heeft de O’furo ook luchtventilatoren van wereldklasse die luchtmassage bieden. Dus als we het hebben over Good Beer Spa, beschrijven we een ongeëvenaarde ontspannende ervaring.

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe het bierbad werkt. De ‘doopkamer’ werkt als volgt: de Good Beer Spa vult de badkuipen vol met lauw water. Natuurlijk zou het een marteling zijn om iemand te laten baden bij lage temperaturen tot 6 graden Celsius. En natuurlijk zou het ook aan de prijzige kant zijn om de hele badkuip met bier te vullen. The Good Beer Spa creëert duurzame mechanismen die de beste en meest unieke ervaringen bieden. De gastheren vullen het bad met warm water en mengen het met bier, mout, hop en gist. De temperatuur is ingesteld op 37-40 °C. Door het volume van het water blijft het bad op een constante temperatuur tijdens je bierbadsessie.

Een partnership met Brouwerij Van Steenberge

Baptist belgië bierbad

Maar is elke beschrijving van de ervaring compleet zonder een vermelding van het fantastische bier dat verkrijgbaar is in de spa? Het bier is een samenwerking van Brouwerij Van Steenberge. En zo garanderen uw gastheren geweldig bier tijdens uw bierwellness. Het merk heeft een lange, vertrouwde geschiedenis in België en betekent de doper, d.w.z. met betrekking tot doop, reiniging en rituelen. Zo krijgen bezoekers een onderdompeling in bier en komen ze verlost van stress en angst uit het bad. Het is de voornaam van de oorspronkelijke oprichter van de brouwerij, in 1784.

Het is niet alleen je typische bier. Het is een bier van hoge gisting met een licht bittere smaak en een laag alcoholvolume – slechts 5%. De blonde maakt het goede bier dus ideaal om in te baden en onbeperkt te tappen. Dus waarom noemen internationale toeristen het herhaaldelijk sensationeel? Nou, het lijkt erop dat het bewijs in het proberen zit. Het bier Baptist won de zilveren medaille op de World Beer Challenge in 2019. Dus als kenners het hebben over ‘wereldklasse’, maken ze geen grapje. Ze weten het. We weten het. En U binnenkort ook.

Vitaminen, Mineralen en Essentiële Oliën in een Belgisch bierbad

Aanvulling is een groot deel van het gretige streven van de Good Beer Spa naar het ‘WOW’-effect. De ingrediënten bevatten vitamines, mineralen en essentiële oliën. Dus de Good Beer Spa-ervaring gaat niet alleen over ontspanning, maar ook over vervollediging. De ingrediënten hebben elk hun eigen effect op de huid. Zo geven gerst- en vooral havermout de natuurlijke elasticiteit terug aan de huid. Hop kalmeert de huid en het ganse systeem door de natuurlijke CBD die het bevat. En biergist, dat weten we allemaal, is heel rijk aan vitamine B – super voor huid en haar.

Zo blijf je na het bierbad gehydrateerd en gerevitaliseerd.  Bovendien biedt de ervaring ontspanning en ontgifting. Bierbaden ontspannen ook de bloedsomloop door het bloed te reinigen van gifstoffen zoals koolstofdioxide en tegelijkertijd de beweging van rode bloedcellen te versnellen. Er is zoveel meer aan de Good Beer Spa-ervaring dan het gewone bubbelbad. Het geeft niet alleen sensatie en ongeëvenaarde ontspanning, maar geeft ook nog eens een extra boost aan lichaam en geest.

Het “ik moet het nog een keer doen gevoel”

De Good Beer Spa is de place to be. Een plek van ontspanning daarin is zeer kenmerkend karakter. De gedenkwaardige naam en ervaring zijn een goede gok om zowel de lokale bevolking als bezoekers uit het buitenland te ontmoeten. Maar dat doet geen afbreuk aan uw privacy en persoonlijke ervaringen. We waarderen de noodzaak om te ontspannen en het alleen te hebben terwijl u geniet van uw bier. Het draait allemaal om het lessen van de keel en het hydrateren van het lichaam. Good Beer Spa weet met zowel het interne als het externe om te gaan. De spa is dus typisch een erfgoed – een plek om te zijn en te onthouden. Heb je ooit gehoord van verslaving zonder bijwerkingen? Dat krijg je van de Good Beer Spa-ervaringen – het “ik moet het nog een keer doen”.

Bierbad in Belgie

Het is het gezondste in de stad

Conclusie

Dus dat is de samenvatting; de gastheren van Good Beer Spa bieden U hun unieke bierbad ervaring aan door de week of tijdens het weekend. Het draait allemaal om bier en het lichaam. Het behouden van de traditie van de beste bieren ter wereld en het hebben van ongeëvenaard plezier is het doel van uw gastheren. Het is het toppunt van ontspanning, waar de bierbaden verjonging garanderen. De ervaring is niet te vergelijken en de positieve verslaving is echt. In de Good Beer Spa zult u er nooit spijt van krijgen als u eenmaal op bezoek bent. Elke reiziger die België bezoekt, moet zijn ervaring aanvullen met deze ongelooflijke ervaring in de Good Beer Spa.

Het is het gezondste in de stad.

Boek hier je bierbadsessie.

Volg de Good Beer Spa op Facebook, Instagram en Twitter

Vind hier originele ervaringen om te doen in Brussel.

Vind hier Belgisch bier eten, en waar en wat te eten in Brussel als bierliefhebber.