De eerste bierspa in Brussel.

UPDATE: Boek nu rechtstreeks je bierspa sessie op GOODBEERSPA.com – er zijn ook geschenkbonnen voor de bierspa!

 

Brussel – Baden in een hop-jacuzzi met bier is het concept van Good Beer Spa dat binnenkort zijn deuren opent in Brussel. Dit unieke concept is in de eerste plaats bedoeld voor liefhebbers van authentieke bieren en liefhebbers van ontspannende ervaringen, maar bestaat nog niet in onze regio’s.

Dit baanbrekende project combineert twee verschillende manieren om te genieten van een moment van ontspanning voor twee: bier en welzijn. U kunt een uur ontspannen in een houten privéjacuzzi met bier. “Baden in bier heeft veel voordelen voor de gezondheid“, zegt Benedict Biebuyck, de oprichter van de eerste Belgische bierkuuroord. ‘De hop en het bier zitten vol voedzame stoffen en vitamines. Ze geven de huid en het haar een natuurlijke glans en zachtheid. En het is ook heel rustgevend. Ook hebben de gasten een persoonlijke tap voor een biertje.

Met kennis van bier en welzijn

De heilzame eigenschappen van bier voor ontspanning hebben tot dusver in België weinig media-aandacht gekregen. “We geloven echt in deze manier van ontspannen en bier zit in het DNA van België. Dit is waarom we willen dat dit gebeurt. We zullen de voordelen van de natuurlijke ingrediënten in de houten jacuzzi actief promoten. Zelfs als je geen bier drinkt, zijn er nog steeds therapeutische aspecten te waarderen. “

Bijzondere aandacht voor een gezonde levensstijl

De gezondheidsvoordelen van bier lijken misschien niet herkend, en toch … Het is meer dan zomaar een therapie: meer dan 2000 jaar geleden gebruikten de Egyptenaren en de Romeinen al bier in hun cosmetica en waardeerden het ontspannende en aromatische eigenschappen. De bierspa heeft een lange geschiedenis in de Balkan en winnen tegenwoordig aan populariteit, vooral in Tsjechië, Oostenrijk en Duitsland, maar ook in de Verenigde Staten en Australië. En binnenkort, voor het eerst in België, in de Good Beer Spa in Brussel.

Hoe werkt een bierspa?

Good Beer Spa-klanten kunnen een ruimte huren, die plaats biedt aan maximaal 6 personen per kamer. Ze kunnen zich onderdompelen in een houten jacuzzi van Japanse origine, gevuld met een mengsel van water, hop, gist, een hoogwaardig blond Belgisch bier uit de Brusselse regio, en enkele geheime ingrediënten. Elke jacuzzi is geschikt voor twee personen. Uit de persoonlijke tapkraan komt vers bier. Het is een spa voor de liefhebbers van goed leven en ontspanning en is gevestigd in een gerenoveerd gebouw waar kwaliteit, hygiëne en privacy serieus worden genomen.

spa de bière Good Beer Spa
https://www.youtube.com/watch?v=3YFBJz5C4pw&t=15s

Facbook: facebook.com/goodbeerspa

Wat is GoodBeer?

Good Beer Spa is GoodBeer’s nieuwste en meest ambitieuze project tot nu toe. Het Belgische merk biedt een breed scala aan ambachtelijke producten met betrekking tot bier: t-shirts geïnspireerd op bier, flesopeners en modeaccessoires, zoals zonnebrillen en houten horloges. Een assortiment producten voor bierliefhebbers, 5 jaar geleden geboren in België, in 2015. Tegenwoordig is GoodBeer een van de benchmarks geworden voor een publiek van bieren en zijn afgeleide producten. Lees meer over GoodBeer op https://goodbeer.be/

FB: facebook.com/goodbeerspa.

Instagram: thegoodbeerspa 

Twitter: https://twitter.com/spabeer

Website: https://goodbeerspa.com 

Link naar goodbeer: https://goodbeer.be