Good Beer Spa: de eerste bierspa van België

Bier spa Brussel
De eerste bierspa in Brussel, België

Good Beer Spa lanceert een ​​sensationele bierbadervaring in Brussel

UPDATE: reserveer nu je sessie rechtstreeks op GOODBEERSPA.COM

Dit baanbrekende project combineert twee verschillende manieren om plezier te beleven: bier en wellness. Gasten kunnen een uur ontspannen in een eigen houten jacuzzi gevuld met water, bier, hop, mout en andere. “In bier baden heeft veel voordelen voor de gezondheid. Hop en bier zitten vol voedzame stoffen en vitamines. Het geeft de huid en het haar een natuurlijke glans en zachtheid. En het is ook heel rustgevend. ‘ De gasten hebben ook een persoonlijke kraan zodat ze zichzelf een biertje kunnen serveren. Om de groei van dit verfrissende nieuwe concept voor zowel de wellnesscentra als de Belgische biercultuur te stimuleren, is GoodBeer een crowdfundingcampagne gestart op Indiegogo.com.

De gunstige effecten van baden in bier:

• Verzacht de huid en geeft het haar extra glans

• Helpt bij het opnemen van vitamines

• Verlicht spanning in spieren

• Vermindert stress

• Opent poriën

• Regenereert geest en lichaam

• Verbetert de bloedsomloop

• Verwijdert gifstoffen

Om te zorgen voor een gezonde levensstijl

Bier werd ongeveer 5000 jaar geleden uitgevonden. Egyptenaren en Romeinen ontdekten de cosmetische eigenschappen ervan. Naast het drinkplezier biedt bier meerdere voordelen voor lichaam en geest, om nog maar te zwijgen van de verbetering van de gemoedstoestand.

Nu lanceert Good Beer een geweldig idee: Good Beer Spa. Het biedt de gasten een sensationele kans om te genieten in een houten jacuzzi gevuld met 37c water, bier van hoge kwaliteit, hop, gist en enkele geheime maar krachtige ingrediënten. De gasten kunnen een uur lang genieten van de mix en hun eigen bier uit de tapkraan naast de badkuipen schenken.

Er zijn drie jacuzzi’s in elke kamer, elk geschikt voor twee personen. Een kalmerend en rustgevend effect op het lichaam en de zenuwen wordt bereikt, met ook positieve effecten op haar en huid omdat bier rijk is aan vitamine B. Gasten kunnen samen met hun partner en / of vrienden genieten van hun badervaring.

Zoals de heer Biebuyck, oprichter van Good Beer Spa, benadrukt: “Met Good Beer Spa zetten we de bierervaring vele stappen vooruit. Gebaseerd op onze eerdere succesvolle bierprojecten, zijn we nu in staat om een ​​pioniersensatie en een onverwacht plezier aan al onze gasten te bieden.

Bovendien kondigt Good Beer Spa de lancering aan van een interessante crowdfundingcampagne ter ondersteuning van haar ontwikkeling en marketinginspanningen. Door dit spannende proces profiteren potentiële financiers van lucratieve voordelen en grote kortingen. Backers kunnen ook hun steun betuigen door de campagne te delen met hun Social Media-netwerken (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, etc.)

Ga voor meer informatie en om je voordeel te claimen naar https://igg.me/at/goodbeerspa

Omtrent

Good Beer, gevestigd in Brussel, België, biedt op bier geïnspireerde T-shirts, houten flesopeners en houten modeaccessoires zoals zonnebrillen, horloges, strikjes, manchetknopen, houten en stalen ringen. Hun nieuwste onderneming is Good Beer Spa, gericht op het bieden van een sensationele bierbadervaring. In het wellnesscentrum wordt ook de boetiekwinkel van het merk opgesteld. Lees meer op https://goodbeer.be and https://goodbeerspa.com 

Good Beer Spa media
Deze media hebben reeds over Good Beer Spa geschreven