Good Beer Spa biedt een ​​sensationele bierbadervaring ‘bierspa’ in Brussel

UPDATE: reserveer nu je bierspa sessie rechtstreeks op GOODBEERSPA.COM

Kadobonnen voor de bierspa vind je hier.

Dit baanbrekende project combineert twee verschillende manieren om plezier te beleven: bier en wellness. Gasten kunnen een uur ontspannen in een eigen houten jacuzzi gevuld met water, bier, hop, mout en andere. “In bier baden heeft veel voordelen voor de gezondheid. Hop en bier zitten vol voedzame stoffen en vitamines. Het geeft de huid en het haar een natuurlijke glans en zachtheid. En het is ook heel rustgevend. ‘ De gasten hebben ook een persoonlijke kraan zodat ze zichzelf een biertje kunnen serveren.

Le spa de bière à Bruxelles

De eerste bierspa in Brussel, België

De bierspa en de gunstige effecten van een bierbad

  • Verzacht de huid en geeft het haar extra glans
  • Helpt bij het opnemen van vitamines
  • Verlicht spanning in spieren
  • Vermindert stress
  • Opent poriën
  • Regenereert geest en lichaam
  • Verbetert de bloedsomloop
  • Verwijdert gifstoffen

Een bierspa: voor een gezonde en ontspannen levensstijl

Bier werd ongeveer 5000 jaar geleden uitgevonden. Egyptenaren en Romeinen ontdekten de cosmetische eigenschappen ervan. Naast het drinkplezier biedt bier meerdere voordelen voor lichaam en geest, om nog maar te zwijgen van de verbetering van de gemoedstoestand.

Nu lanceert Good Beer een geweldig idee: Good Beer Spa. Het biedt de gasten de kans om te genieten in een jacuzzi gevuld met 37c water, bier van hoge kwaliteit, hop, biergist en mout. Ieder van deze ingrediënten heeft een positief effect op haar en huid. Hop kalmeert geïrriteerde huid, biergist is heel rijk aan vitamine B, en mout, vooral havermout, herstelt de elasticiteit van de huid. Bier zelf wordt ook toegevoegd – het geeft het haar een extra glans en sterkte. Hiervoor produceert GoodBeer ook zijn eigen Biershampoo.

De gasten kunnen een uur lang genieten van de mix en hun eigen bier uit de tapkraan naast de badkuipen schenken.

Er zijn drie jacuzzi’s in elke kamer, elk geschikt voor maximaal 3 personen. Gasten kunnen samen met hun partner en / of vrienden genieten van hun bierbad. De ruimte is altijd privé, en het bier van het vat à volonté.

Er zijn twee ruimtes in de spa naast elkaar, GoodBeerSpa kan dus tot 18 personen ontvangen waardoor het ook een ideale groepsactiviteit in Brussel wordt.

Zoals de B. Biebuyck, oprichter van Good Beer Spa, benadrukt: “Met Good Beer Spa zetten we de bierervaring vele stappen vooruit. Gebaseerd op onze eerdere succesvolle bierprojecten, zijn we nu in staat om een ​​nieuwe sensatie en een onverwacht plezier aan onze gasten te bieden.

Omtrent de bedenker van de bierspa

GoodBeer, gevestigd in Brussel, België, biedt op bier geïnspireerde T-shirts, houten flesopeners en houten modeaccessoires zoals zonnebrillen, horloges, strikjes, manchetknopen, houten en stalen ringen. Hun nieuwste onderneming is Good Beer Spa, gericht op het bieden van een sensationele bierspa in Brussel. In het wellnesscentrum wordt ook de boetiekwinkel van het merk opgesteld. Lees meer op https://goodbeer.be and https://goodbeerspa.com 

Good Beer Spa media
Deze media hebben reeds over Good Beer Spa geschreven