Welkom in de online shop van GoodBeer – Craft Beer designed in Brussels.

GoodBeer is ontstaan ​​uit een passie voor goed bier en de natuur. Vandaar de naam en het logo.

Family Brassicole
beer-deer

2015

Omdat ik een liefhebber van ambachtelijk bier ben en regelmatig ambachtelijke bierfestivals bijwoonde, had ik behoefte aan ‘onafhankelijke en geestige’ biergerelateerde t-shirts, niet al te voor de hand liggend. Mijn zoektocht was tevergeefs, wat me ertoe bracht mezelf te ontwerpen. De allereerste was de iconische ‘Beer Dear’. Er volgden nog 5 ontwerpen. Een Kickstarter-campagne werd gelanceerd om ze te kunnen afdrukken (het afdrukken van 1 t-shirt is schandalig duur – doe ze in bulk en je krijgt een veel betere prijs). De facebookpagina waarop ik mijn ontwerpen liet zien heette ‘GoodBeerGuy’ – met de Beer Dear als logo en GoodBeer als merknaam. GoodBeer was geboren.

2016

Mensen die me vroegen naar flesopeners op markten waar ik de t-shirts verkocht, spoorden me aan om mijn eigen originele flesopeners te maken. Ik had enkele transportpalletten bij de hand en besloot daar houten ‘upcycled’ flesopeners van te maken. Met een industriële laser kunnen ze permanent worden ‘bedrukt’.

opener beer
houten strikje vlinderdas - wooden bow tie

2017

Van gerecycled hout maak ik de eerste houten strikjes. Later gebruik ik nieuw hout omdat de kwaliteit van het ‘pallet’-hout niet voldoende is.

2018

Bamboe – een nieuw ontdekt werkbaar natuurlijk product. Sterk en gemakkelijk te maken. De eerste bamboe horloges en zonnebrillen worden toegevoegd aan het merk ‘GoodBeer’.

GoodBeer wooden
Steel and wood ring - silver colored

2019

Ontstaat het idee van een fysieke winkel. Maar het moest iets meer hebben, een ervaring. Aan de GoodBeer collectie worden staal en houten ringen toegevoegd.

2020

Deze ervaring wordt een bier-spa. En de locatie werd begin 2020 gevonden in Brussel. Het opzetten van de GoodBeer-spa en -winkel duurt de rest van 2020. Aan het gamma worden de “GoodBeer’s Happy Hoppy Balls” toegevoegd.

Happy Hoppy Balls

2021

OPENING!

Omdat we sterk geloven in het ondersteunen van lokale duurzame projecten, gaat 2% van onze omzet naar GoodPlanet.be, meer bepaald voor het planten van bomen in de regio Brussel.

BEÄR BV
Willemsstraat 14 B 2208
1210 Brussel
België
BE 0735477754
TEL: +32486637679
service@goodbeer.be